HORGÁSZREND

Bojlis horgásztó- VIP

Horgászni csak a „Fogd meg és kíméletesen engedd vissza!“ rendszerben szabad!

Haltároló szák használata tilos!

Az Albári Horgásztó területén tartózkodó személyek kötelesek betartani a horgásztó üzemeltetőjének utasításait!

 1. Horgászni három bottal, botonként egy horoggal lehet. Füles horog használata engedélyezett. Rablóhal horgászata élő csalival, gilisztával, piócával és nadállyal engedélyezett. Rablóhal horgászata kishal csalival tilos. Sokkoló zsinórként monofyl használható, fonott zsinór használata tilos.
 2.  A csónak használata és saját csónak használata csak saját felelősségre engedélyezett. Robbanómotoros csónak és aggregátor használata tilos. Elektromos csónakmotor használata engedélyezett.
 3. Csónakból történő etetés, fárasztás, behordás engedélyezett. Csónakból történő horgászat tilos. Etetés macska és kutya eledellel tilos.
 4. Az etetés , csalizás és horgászat csak a kijelölt horgászhely határain belül történhet, amelyre a belépőjegy szól.  A horgászhelyek határai piros bójákkal vannak kijelölve, a bóják áthelyezése, vagy eltávolítása tilos. A horgászhelyeket is meg lehet jelölni bójákkal, ezeket azonban a befejezés után el kell távolítani. Minden horgászhely két horgász részére van fenntartva .
 5. Halseb-fertőtlenítő készítmény használata kötelező.
 6. Nedves pontymatrac és mérőszák használata kötelező. A magasított oldalfalas pontymatrac előírt mérete min. 110×60 cm (fekvő vagy állványos).
 7. Nagy, min. 80×80-as pontymerítő használata kötelező.
 8. Fényképezés után a halat azonnal kíméletesen vissza kell helyezni a tóba.
 9. Halradar használata engedélyezett.
 10. A horgászhely megközelítése személygépkocsival a horgász számára engedélyezett, horgászat közben a gépkocsi használat tilos. Parkolás csak a kijelölt területen engedélyezett.  Egy órával a horgászhely elhagyása előtt kérjük értesíteni az üzemeltetőt a horgászhely pontos idejének elhagyásáról a horgászhely átvételének és a horgásztó elhagyásának  céljából.  A horgásztó gépjárművel való egyszeri elhagyására kivételt kapnak a min. 72 órás horgászati idejú horgászok min. 24 órás horgászat után az üzemeltető előzetes beleegyezésével. Minden további gépjárművel való távozás új belépésnek számít, amiért a horgász köteles a napi 12 euro belépési díjat megfizetni. Azok a horgászok, akik tudják, hogy a horgászati  idő alatt szükséges lesz a gépkocsi használata, félreállíthatják a járművet a bejárat előtti horgászház őrzött parkolojában.  A horgászhely elhagyása után a horgásztó üzemeltetőjének jogában áll szúrópróbaszerűen ellenőrizni a gépjárműveket.
 11. Bivakolás, sátorozás és lakókocsi használata a horgászhelyeken engedélyezett.
 12. Tűzrakás kizárólag a kijelölt helyen engedélyezett, amennyiben az üzemeltető nem szabja meg másképp. Tűzifát a horgász biztosít magának.
 13. A tavak berendezéseinek áthelyezése tilos!
 14. Internetes helyfoglalásra legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. Ha ezen időn belül a helyfoglalást nem igazoljuk vissza, telefonon érdeklődjenek.
 15. A horgásztó nyitvatartási ideje 0–24 óra (non-stop), horgászjegyek árusítása 6.00–18.00 óra között. Érkezés és távozás a tóra 06.00–18.00 óra között. 18.00 órától 06.00 óráig a horgásztón éjszakai nyugalom van érvényben.
 16. A horgászhelyeken tartózkodó horgászok látogatása gépjárművel tilos.
 17. Ételhordás a horgászhelyekre 06.00-tól 18.00-ig engedélyezett. 18.00 óra után csak a horgászházig hozható be az étel. A horgásztó üzemeltetője nem nyújt büfészolgáltatást.
 18. A horgászati idő 06.00 órától 18.00-ig, valamint 18.00 órától 06.00 óráig számít.
 19. A legrövidebb időtartamú horgászjegy 48 órás.
 20. Favágás, szemetelés, növényzet pusztítása szigorúan tilos! A tisztaság megtartása és a              környezetvédelem kötelező!
 21. Az őröknek tilos alkoholos italt kínálni vagy önteni.
 22. A horgásztavak üzemeltetőjének jogában áll kizárni azokat a horgászokat, akik megszegik a házirendet és az előírt horgászati szabályokat

Kontaktujte nás

Dolnobarský rybník

Tel.: +421 949 725 157

Otváracia doba

Predaj povoleniek denne

od 06:00 do 18:00.

Doba lovu

Začiatok denne po 06:00

ukončenie do 18:00.